Helsingin Linnanrakentajantie 2

Palveluasumisen tiloja Lähipalvelukeskuksessa Herttoniemessä

Lähipalvelukeskus Hertsi rakentuu kauppakeskus Megahertsin palveluiden ympärille vuonna 2020. Palveluasumisen tiloissa tulee toimimaan palvelukoti Mainiokoti Herttua.

Mainiokoti Herttuaan tulee 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa kahteen kerrokseen lähipalvelukeskus Hertsin kauppakeskuksen yläpuolelle. Valmistuttuaan ikääntyneiden palvelukoti toimii asuinympäristössä, jossa kahvilassa poikkeaminen läheisten seurassa onnistuu sisätiloissa ja samassa yhteydessä voidaan hoitaa esimerkiksi apteekkiasiat.

Palvelukodista tulee olemaan suora kulku lähipalvelukeskuksen, joten kaupat, kahvilat ja muut palvelut ovat vaivattomasti saavutettavissa. Myös Herttoniemen metroasemalle pääsee kulkemaan sisäkautta.

Päivittäispalveluja ja hoivaa saman katon alla

Lähipalvelukeskuksen ideana on koota yhteen kaupunkilaisten paljon tarvitsemia päivittäispalveluja, ja näin sujuvoittaa ihmisten arkea. Hertsin tiloihin sijoittuvat mm. Prisma, Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisotila, päiväkoti Touhula sekä liikunta ja hyvinvointipalveluita. Hertsin yhteyteen rakennetaan myös viihtyisä ulkoilupiha sekä kolme asuinkerrostaloa.

Herttoniemen uusi keskusta

Lähipalvelukeskus Hertsi on voimakkaasti kehittyvän Herttoniemen uusi asiointi- ja kohtaamispaikka julkisen liikenteen keskipisteessä. Hertsin valmistuessa vuonna 2020 sen vaikutuspiirissä asuu noin 50 000 helsinkiläistä. Rakenteilla oleva Hertsi yhdistyy valmistuessaan Megahertsiin. Yhdistetyn lähipalvelukeskuksen pinta-ala tulee olemaan kokonaisuudessaan noin 23 000 m2. (Lähde: hertsi.fi)

Kiinteistön palvelut

{{service.name}}
{{'property.service.commercial.' + service.name | translate}}

{{service.anchor.length ? service.anchor : service.link}}

Lähialueen palveluita

{{service.name}}
{{'property.service.regional.' + service.name | translate}}

{{service.anchor.length ? service.anchor : service.link}}

Kiinteistön sijainti
Linnanrakentajantie 2, Herttoniemi, 00880 Helsinki
Metroasema
330 m
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
11 km
Lentoasema
23 km
Ota yhteyttä
Yhteyshenkilömme
Jennifer Eloheimo
eQ Varainhoito
Lisää kohteitamme