Ajankohtaista

Neljä uutta liikekiinteistöä Espooseen, Nurmijärvelle ja Tampereelle

1.4.2019

eQ:n liikekiinteistökanta vahvistui neljän kiinteistökaupan myötä Espoon Laajalahdessa ja Niipperissä, Nurmijärven Rajamäessä sekä Tampereen Lielahdessa. Uudet kohteet täydentävät eQ:n toimitilatarjontaa ja vastaavat alueiden palvelukysyntään.
Sinimaentie 18 22 Bredis Havainne Web 1500px

Kuvassa: Bredis Laajalahti havainnekuva

eQ Liikekiinteistöjen kasvu jatkuu, kun sijoitusyhtiö osti NREP-kiinteistösijoitusyhtiöltä neljä liikekiinteistöä. Kaupan kokonaisarvo on 74 miljoonaa euroa. Kaikki kiinteistöt on täyteen vuokrattu ja niissä on luotettavat ja pitkäaikaiset vuokralaiset. Kiinteistöt tarjoilevat lähialueen asukkaille muun muassa päivittäistavarakaupan ja vapaa-ajan palveluita.

Uusin Espoon kiinteistöistä on monipuolisia palveluja tarjoava kauppapuisto Bredis Laajalahti, jonka avajaisia vietettiin maaliskuussa. Toinen Espoon uusista kiinteistöistä on vuonna 2016 valmistunut Juvankartanontie 32, jossa on päävuokralaisena suosittu lähialueen asukkaiden päivittäistavarakauppa, K-Supermarket Niipperi.

Nurmijärven Rajamäessä sijaitseva upouusi ja odotettu liikekeskus Kauppakeskus Lähde avattiin lokakuussa 2018. Myös Lielahden kaupallisessa keskittymässä sijaitseva Tampereen Harjuntausta 12–14 on varsin uusi liikekiinteistöjen kokonaisuus. Sen kolmessa kiinteistössä on vuokralaisena kodin ja vapaa-ajan liikkeitä.


Uudet kohteet täydentävät eQ:n toimitilatarjontaa ja vastaavat alueiden palvelukysyntään

Uudet kohteet sijaitsevat alueilla, joissa on runsaasti kysyntää päivittäistavarakaupan ja vapaa-ajan palveluille.

– Vahvoissa osamarkkinoissa sijaitsevat hyvin toimivat, kunkin alueen palvelukysyntään vastaavat kaupan kohteet ovat haluttuja sekä vuokralais- että sijoittajamarkkinassa. Nyt hankituissa kohteissa nämä kriteerit täyttyvät hienosti, kertoo eQ Liikekiinteistöjen sijoitusjohtaja Samuel Granvik.


Lisätietoja: 

eQ Liikekiinteistöt
Samuel Granvik
Sijoitusjohtaja
p. 050 360 6553, samuel.granvik(a)eQ.fi


eQ Liikekiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa liike- ja toimitilakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. Olemme aktiivinen toimija ja toimintamme ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteita, vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.