Ajankohtaista

Lauttasaaren uusi alakoulu- ja päiväkotirakennus sai nimensä

23.9.2019

eQ:n omistama Lauttasaaren uusi koulukeskus valmistuu joulukuussa 2019 ja aloittaa toimintansa syksyllä 2020. Alakoulusta ja päiväkodista koostuva rakennus on viralliselta nimeltään Vattuniemen ala-asteen koulu.
Toimitilat Helsinki | Vattuniemi 4 | Vattuniemen ala-aste

Kuvassa Vattuniemi 4:n tilat avoimien ovien päivässä. Kuva: SRV Rakennus Oy

Vattuniemi 4:ään valmistuva alakoulu- ja päiväkotirakennus saivat nimekseen Vattuniemen ala-aste. Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto pyysi helsinkiläisiltä nimiehdotuksia Kerrokantasi.fi-palvelun kautta. Uutta nimeä puolsivat niin Nimistötoimikunta kuin Lauttasaaren ala-asteen koulun johto- ja oppilaskunta.

Rakennushanke valmistuu joulukuussa 2019. Ensimmäiset koululaiset ja tarhalaiset astuvat uusiin tiloihinsa jo ensi vuonna. Syksyllä opinahjossa aloittaa noin 650 oppilasta. 

Avoimien ovien päivä houkutteli kaupunkilaisia

Alakoulu- ja päiväkotirakennuksen ovet aukenivat vieraille ensimmäistä kertaa syyskuun alussa. Koululla oli avoimet ovet perjantaina 6.9. Lauttasaari-päivän aattona. Kaupunkilaiset pääsivät kurkistamaan, miltä alueen ensimmäinen päiväkoti- ja alakoulurakennus näyttää. 


Vattuniemi 4


Avoimien ovien päivä keräsi runsaasti osallistujia. Kuva: SRV Rakennus Oy. 


Lisätietoja:

eQ Hoivakiinteistöt
Jennifer Eloheimo
sijoitusjohtaja
puh. 050 547 3660


eQ Hoivakiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa hoiva- ja yhteiskuntakiinteistöihin. Rahasto omistaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista, koulutuskiinteistöjä, sairaaloita ja terveyspalvelukiinteistöjä, päiväkoteja, kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien palveluasuntoja sekä muita hoiva-/yhteiskuntakäyttöön soveltuvia kiinteistöjä Suomessa. Sijoittajamme ovat suomalaisia säätiöitä, instituutioita ja yksityishenkilöitä. Rahaston kiinteistöomaisuuden arvo oli 31.12.2018 1.036 miljoonaa euroa, joka oli sijoitettu 190 kiinteistöön Suomessa ja rahasto on Suomen merkittävin yhteiskuntakiinteistöomistaja.