Ajankohtaista

Lähipalvelukeskus Hertsin palveluasumisen tilat eQ Hoivakiinteistöille

25.5.2018

Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt on ostanut Lähipalvelukeskus Hertsin tulevat palveluasumisen tilat Helsingin Herttoniemestä.
Lähipalvelukeskus Hertsi

Itäväylän ja Herttoniemen metroaseman tuntumassa sijaitsevaan Hertsiin tulee palveluasumisen lisäksi vähittäiskauppaa ja muita päivittäispalveluja. Hertsin palveluasumisen tiloissa tulee toimimaan niiden valmistuttua Mehiläisen operoima palvelutalo. Mainiokoti Herttuaan tulee 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

– eQ Hoivakiinteistöt on pitkäjänteisenä kiinteistönomistajana mielellään mukana omistamassa tätä erinomaista lähipalvelukeskusta. Hankkeen osapuolilla on yhteneväinen tavoite aikaansaada laadukas ja viihtyisä talo sen tuleville asukkaille ja käyttäjille ja haemme kohteeseen myös LEED-ympäristösertifikaatin, kertoo Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöjen sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo.

Hertsi kokoaa yhteen palveluita sujuvoittamaan arkea

Lähipalvelukeskuksen kehittämisen tavoite on koota yhteen mahdollisimman paljon kaupunkilaisten tarvitsemia päivittäispalveluja eri tarpeisiin, ja näin sujuvoittaa ihmisten arkea. Lähipalvelukeskus ja palveluasumisen tilat valmistuvat vuonna 2020.

Helposti saavutettavan lähipalvelukeskus Hertsin tiloihin sijoittuvat mm. Prisma, Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisotila sekä Päiväkoti Touhula. Olemassa olevassa liikekeskuksessa toimivat jo Tokmanni, Alko, Elixia ja Megahertsin Apteekki.

Lisätietoja:

Jennifer Eloheimo
Sijoitusjohtaja
eQ Hoivakiinteistöt
p. 050 5473 660
jennifer.eloheimo(a)eq.fi


Kuva: YIT