Ajankohtaista

Kolme uutta toimitilakiinteistöä pääkaupunkiseudulle

22.1.2019

eQ Liikekiinteistöt on vahvistanut kiinteistökantaansa pääkaupunkiseudulla hankkimalla omistukseensa toimistokiinteistöt Vallilasta, Pitäjänmäestä sekä Aviapoliksen toimistoalueelta.
Teollisuuskatu 21_eQ

Kuvassa Teollisuuskatu 21


Vetovoimaisessa Vallilassa kokonaisen korttelin kattava Teollisuuskatu 21 pitää sisällään noin 20 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Toimistokortteli on alun perin rakennettu vuosien 1977 ja 1984 aikana ja peruskorjattu kokonaisuudessaan vuonna 2009. Kohteella on LEED Gold-tason ympäristösertifikaatti.

Pitäjänmäen yritysalueella sijaitseva 5 900 neliömetriä käsittävä Hiomotie 30 tarjoaa vuokralaisilleen modernit tilat, jotka muovautuvat joustavasti käyttäjien tarpeisiin. Lähelle Valimon asemaa sijoittuvassa kiinteistössä toimii useita pitkäaikaisia vuokralaisia. 

Moderni Gate8 Business Park Piano puolestaan sijoittuu kahdeksan toimistokiinteistöä yhdistävälle toimistoalueelle Vantaan Aviapolikseen. Näkyvällä paikalla Kehä III:n varrella kohoavasta Pianosta on vain viiden minuutin ajomatka lentoasemalle ja se sijaitsee aivan vastapäätä Kauppakeskus Jumboa.


Uudet kohteet täydentävät eQ:n toimistotarjontaa pääkaupunkiseudulla

– Teollisuuskatu 21 Vallilassa on kulkuyhteyksiltään ja kasvavalta palvelutarjonnaltaan erittäin houkutteleva vaihtoehto toimistokäyttäjille. Myös Pitäjänmäen ja Aviapoliksen valikoiduissa sijainneissa ja kohteissa näemme edelleen potentiaalia, mitä todistaa myös tähän saakka tehty hyvä kehitystyö, sanoo eQ Liikekiinteistöjen sijoitusjohtaja Samuel Granvik.


Lisätietoja

eQ Varainhoito
Tero Estovirta
Johtaja, kiinteistösijoitukset
09-6817 8759
050 593 6194
tero.estovirta(at)eq.fi