Ajankohtaista

Keksi uusi nimi Kivistön odotetulle lähipalvelukeskukselle - nimikilpailu suurelle yleisölle käynnistyy!

25.11.2021

eQ toimitilat Helsinki | Kivistö

Kivistön odotetulle lähipalvelukeskukselle halutaan uusi, suuhun sopiva ja helposti muistettava nimi. Tästä syystä Kivistön hankekehittäjä Lehto Group Oyj sekä kiinteistöosakeyhtiön omistaja Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt haluavat käynnistää nimikilpailun suurelle yleisölle.

Nimikilpailu päättyy vuoden lopussa 31.12.2021. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa www.lehto.fi/kivisto. Verkkosivuille voi jättää sekä ehdotuksensa että perustelunsa uudelle lähipalvelukeskuksen nimelle ja lisäksi yhteystietonsa. Voittajan valitsevat eQ:n sekä Lehdon edustajat ja voittajaehdotus palkitaan staycation-lomaan oikeuttavalla hotellilahjakortilla (arvo 100 euroa). Kilpailun voittava nimiehdotus julkaistaan vuoden 2022 alussa.

Kivistön uusi lähipalvelukeskus sijaitsee Vantaan Kivistön kaupunginosassa, erinomaisten raideliikenneyhteyksien varrella olevalla kasvavalla asuinalueella. Keskuksen ensimmäinen vaihe valmistuu vuoden 2022 aikana ja ankkurivuokralaisina toimivat Lidl ja S-market. Kivistön lähipalvelukeskuksesta tulee lähiasukkaiden arjen ostos- ja kohtaamispaikka, jossa asioidaan päivittäin ja halutaan helposti saavutettavia palveluita. Kivistön suuralueella valtaosa asukkaista on tällä hetkellä nuoria ja keski-ikäisiä aikuisia ja lapsiperheitä.