Ajankohtaista

eQ vuokrasi Nummelasta asumispalveluyksikön Rinnekodille

21.12.2017

eQ Hoivakiinteistöt vuokrasi Nummelasta Rinnekodille neljän asuntoryhmän yksikön, jotka tarjoavat kodin 32 kehitysvammaiselle henkilölle.
eQ_hoivakiinteistöt_hoivakoti

Tämä Rinnekodin uusi asumispalveluyksikkö avautuu keväällä 2018. Nummelan kohde on rakennettu vuonna 2013 ja oli aiemmin vuokrattu toiselle taholle. Kohteessa tehdään pieni pintaremontti ja Nummelaan muuttavat asukkaat pääsevät suunnittelemaan yhteisten tilojen sisustuksen ja piha-alueet. Yhteinen tekeminen lisää asukkaiden osallisuutta ja antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä omaan kotiin liittyviä päätöksiä.

Rinnekoti on Suomen monipuolisin ja suurin yksityinen kehitysvamma-alan palveluja tarjoava toimija. Rinnekoti viettää 90-vuotisjuhlavuotta vuonna 2017. Sen toiminta käynnistyi Helsingin Diakonissalaitoksen yhteydessä vuonna 1927. Rinnekoti on yhteiskunnallinen yritys ja Suomen kuudenneksi suurin hoiva-alan toimija. 

Rinnekodin palvelut on suunnattu kaikenikäisille vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä erityistä tukea tarvitseville sekä heidän perheille ja omaisille. Asiakkaina ovat myös palveluja ostavat tahot, kuten kunnat. Rinnekoti tarjoaa asumisen, terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä työn ja osallisuuden palveluita. Palveluja käyttää noin 3 500 asiakasta 60 kunnasta.

Lue lisää: Rinnekoti.fi


Lisätietoja:

Jennifer Eloheimo
Sijoitusjohtaja
eQ Hoivakiinteistöt
p. 050 5473 660
jennifer.eloheimo(a)eq.fi