Ajankohtaista

eQ mukana kehittämässä Helsingin Länsisatamaan rakentuvaa pysäköintitaloa

21.1.2020

Laivamatkustajia palveleva Royal Park -pysäköintitalo valmistuu alkuvuodesta 2021. Pysäköintitalo tulee olemaan osa Jätkäsaareen rakentuvaa liikuntaharrastuksiin, hyvinvointiin ja tapahtumiin keskittyvää Royal Center -hankekokonaisuutta.
Toimitilat Helsinki | eQ | Royal Park toimistotalo

Kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa keskitytään käyttäjäystävällisyyteen ja selkeyteen. Pysäköintitalo on AW2 Arkkitehtien suunnittelema ja sen julkisivu tullaan rakentamaan lasista ja alumiinista. Länsiterminaali 2:n yhteyteen nousevan pysäköintitaloon kuuluu noin 730 pysäköintipaikkaa, useita sähköautojen latauspisteitä ja aulatilat. 

Hankkeen valmistelevat työt alkoivat syyskuussa 2019 ja kohde valmistuu alkuvuonna 2021. Royal Park -pysäköintitalo tulee olemaan ensimmäinen osa Jätkäsaareen rakentuvaa Royal Center -hankekokonaisuutta, joka keskittyy liikuntaharrastuksiin, hyvinvointiin ja tapahtumiin. 

Pysäköintitalon omistaa Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt. Mukana hankkeen rakennuttamisessa on eQ:n lisäksi ollut Kiinteistö Oy Helsingin Jätkäsaaren Satamapysäköinti. Rakentajana hankkeessa toimii YIT. Talon ylläpidosta, toiminnasta ja vuokrauksesta vastaa Helsingin Satama Oy.Lisätietoja:

eQ Liikekiinteistöt
Marjaana Berger
Investment Director
040 768 0993
marjaana.berger@eQ.fi


eQ Liikekiinteistöt
on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa liike- ja toimitilakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. Olemme aktiivinen toimija ja toimintamme ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteita, vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.