Ajankohtaista

eQ Liikekiinteistöt osti Alberga Business Parkin B- ja C-talot

12.12.2019

eQ Liikekiinteistöt on ostanut Amundi Real Estaten hallinnoimalta rahastolta Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Alberga Business Parkin toimistokeskittymään kuuluvat B- ja C-talot.
Alberga business park_B- ja C-talot

Vuosina 2012 ja 2013 valmistuneet B- ja C- talot ovat aikajärjestyksessä toinen ja kolmas talo yhteensä viidestä rakennuksesta koostuvasta toimistokeskittymästä. Koko business parkin vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 110.000 neliömetriä ja pysäköintipaikkoja rakennuksissa on yli kahdellesadalle autoilijalle. Business Park on suunniteltu noin 2.000 työntekijälle ja on saavuttanut BREEAM Very Good -sertifikaatin.

Alberga Business Park tarjoaa kaikki nykyaikaisen toimistorakennuksen palvelut, kuten aulapalvelun, vuokrattavat neuvottelutilat. tyylikkään lounasravintolan ja kahvilan sekä runsaasti muita tukipalveluita.

Tutustu B-talon vapaisiin tiloihin

Tutustu C-talon vapaisiin tiloihin

eQ Liikekiinteistöt osti Alberga Business Parkin B- ja C-talot Amundi Real Estaten hallinnoimalta rahastolta. Kaupallisena neuvonantajana kaupassa toimi Newsec.

Lisätiedot:

eQ Liikekiinteistöt
Samuel Granvik
sijoitusjohtaja
P. 050 360 6553
samuel.granvik(at)eq.fi

eQ Liikekiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa liike- ja toimitilakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. Olemme aktiivinen toimija ja toimintamme ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteita, vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.