Ajankohtaista

eQ Liikekiinteistöt ostanut Tikkurilan Dixin

3.7.2019

Tikkurilan juna-aseman yhteydessä sijaitseva Dixi-liikekeskus on siirtynyt eQ Liikekiinteistöjen omistukseen.
Dixi_Ratatie 11

Kuva: Suomen Tiloja.fi


Dixi on päivittäisasiointiin keskittynyt liikekeskus, joka sijaitsee liikenteen solmukohdassa Tikkurilan juna-asemalla. Vuonna 2015 rakennettuun ja 2017 laajennettuun kokonaisuuteen kuuluu asemakeskus, kauppakeskus, toimisto- ja liikekeskus, bussiterminaali sekä pysäköintilaitos.


Kiinteistön entinen omistaja NREP on viime vuosina kehittänyt Dixistä yhden Suomen parhaiten menestyvistä kaupallisista keskuksista.


– Olemme panostaneet merkittävästi Dixin kaupallisen konseptin kehittämiseen, vuokraustyöhön ja markkinointiin, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että Dixi menestyy ja saa nyt uuden luotettavan ja pitkäaikaisen omistajan, kertoo NREP:n osakas Jani Nokkanen.


Dixi sijaitsee yhdellä pääkaupunkiseudun vilkkaimmista ja kehittyvimmistä juna-asemista. Sen läpi liikkuu vuosittain noin 12 miljoonaa matkustajaa ja se on myös suosittu kohtaamis- ja ajanviettopaikka.


– Liikekeskuksen poikkeuksellisen vahva sijainti yhdistettynä nopeaan päivittäiseen asiointiin perustuvaan kaupalliseen konseptiin tekevät siitä mielenkiintoisen sijoituskohteen. Pyrimme jatkamaan kaupallisen tarjonnan sekä palveluiden optimointia asiakaskunnan tarpeiden mukaan, kertoo eQ Liikekiinteistöjen sijoitusjohtaja Samuel Granvik


Liikekeskus Dixin kauppahinta oli 66 miljoonaa euroa. 


Lisätietoja:


eQ Liikekiinteistöt
Samuel Granvik, sijoitusjohtaja
P. 050 360 6553
samuel.granvik(at)eq.fi


NREP
Jani Nokkanen, osakas
P. (09) 674 410
jani.nokkanen(at)nrep.fi