Ajankohtaista

eQ Liikekiinteistöille kaksi toimitilakohdetta Keilaniemestä

19.9.2019

eQ Liikekiinteistöt on hankkinut omistukseensa Espoon Keilarannassa osoitteissa Keilaranta 5 ja Keilaranta 7 sijaitsevat toimistokiinteistöt. Peliyhtiö Rovionkin kotipesänä toimivat kiinteistöt ovat täyteen vuokrattuja.
Toimitilat Espoo | Keilaranta 5-7 | ilmakuva

Keilaranta 5. Kuva: Suomen Tiloja.fi Oy


Uusien kiinteistöjen Keilaranta 5:n ja 7:n yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on noin 10 300 neliömetriä. Kohteen toimitilat ovat täyteen vuokrattuja ja niiden suurimpia vuokralaisia ovat muun muassa Rovio, Greenstep, Academic Work ja Helvar. Kiinteistöillä on hyvä merellinen sijainti metroaseman välittömässä läheisyydessä, vinhasti rakentuvassa Keilaniemessä.


eQ Liikekiinteistöt osti kiinteistöt Sirius Capital Partnersin neuvonantamalta Sirius Fund III -rahastolta, joka hankki ne vuonna 2018 Niamilta. Tuoreen kaupan osapuolien keskinäisen sopimuksen mukaan kauppahintaa ei julkisteta.


Lisätietoja:

Eq Liikekiinteistöt
Samuel Granvik
sijoitusjohtaja
P. 050 360 6553
samuel.granvik(at)eq.fi


eQ Liikekiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa liike- ja toimitilakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. Olemme aktiivinen toimija ja toimintamme ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteita, vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.